Speleohistorický klub Brno

jeskyně Plošiny Skalka, historické podzemí

Speleohistorický klub Brno header image 2

Víkendový Zub

Neděle, 23.2.2014 - 18:27 · Komentářů: 2

V pátek jsme se začli slézat na boudě a v sobotu se vyrazilo na Zub. Předtím však ještě v rouchu noci oděni odjeli někteří členové každý svým vozem na Hádek, kde došlo k jistým erotickým zážitkům s jistou slečnou. Zde raději ukončíme text několika tečkami…

V sobotu se vytěžilo pár kyblů sedimetů, avšak poslední kamenný blok dal zabrat a utrhl lano z těžební trojnožky. Aby to nebylo málo, tak si Marťas ještě zlomil nos při páčení stejného balvanu. Proto byl ještě kámen dále upravován, aby mohl být později na některé z příštích akcí vytěžen na povrch. Dále byla upravována lanová dráha tak, aby provoz na ní byl elegantnější.

V odpoledních hodinách se k nám stavil Skirit s Pavoukem a my se později přesunuli na Malý lesík na exkurzi. Exkurze na tradiční lokalitě vedlejší skupiny se všem líbila a snad i proto se později během noci narodilo u nás na základně poměrně velké množství netopýrů, čehož důsledkem byli porůznu se smějící členové.

V neděli se již tradičně konala exkurze, která vedla tentokráte na Býčí skálu, kde nás přivítal Hadař a ukázal nám Fialovou chodbu s pěkným zabarvením stropu i krápníků.

Tags: Exkurze · Zprávy z akcí

komentářů: 2 ↓

  • 1 Dave Luv // Neděle, 23.2.2014 // 21:02

    No chudák slečna, snad si ji ti nezdvořáci aspoň půjčovali a neležel na ní pořád jen jeden 😉

    Škoda že jsem nemohl dojet, popíjím čaj a přemýšlím, jestli někdo obohatil pizzu před boudou o další barvy 😉

  • 2 BoB // Úterý, 25.2.2014 // 15:29

    jj v pátek jsme se začali slézat už předtím na ZUBu, aby jsme ho trošku popřemlouvali, aby nám to v sobotu šlo líp od ruky. Na boudu se šlo až pak…