Speleohistorický klub Brno

jeskyně Plošiny Skalka, historické podzemí

Speleohistorický klub Brno header image 2

Vandalismus Marka Šenkyříka

Středa, 2.5.2012 - 21:23 · Komentářů: 11

Dnes kolem 16. hodiny byl Marek Šenkyřík, alias tzv. Poustevník chycen při činu bývalým předsedou Speleohistorického klubu Brno. Marek Šenkyřík podřezával právě základnu SHKB mezi Ochozí u Brna a Březinou na jihu Moravského krasu. Při vyrušení dále fyzicky napadl výše uvedenou osobu, která se před ním ukryla v autě v obavě, že je Šenkyřík ozbrojen. Na osobu zaútočil pěstmi. Na základně podřezal nosné sloupky, strhl voděodolnou lepenku a podložní lepenku na střeše, zničil zábradlí, zapálil výše uvedené osobě kytaru a poškodil věci, které na místo byly doneseny. Dále poničil komín, rozbil sklo okna, rozebral schody dřevěné i kamenné k boudě. Rozřezal sedačky na sezení. Věci, které poškodil zároveň pálil na ohništi před základnou. Na místo byla přivolána policie, avšak Marek Šenkyřík neváhal a zbaběle utekl. Vzniklá škoda přesahuje hranici mezi přestupkem a trestným činem a tak bude řešena v trestním řízení. Nutno připomenout, že v roce 2010 v prosinci neznámý pachatel poničil uzávěru jeskyně Novodvorský Ponor tím, že kladivem rozbil dvě skruže. Nevím co dál již dodat, Marek Šenkyřík je vandal, který zasluhuje důkladného potrestání za svůj čin, při kterém byl chycen in flagranti. Vzniknuvší situaci ilustrují fotky tohoto zrůdného vandalského činu.

If you use an injection pen, use only the pen that comes with Apidra. You only need enough to cover the affected areas of the skin, so start small and use more if needed. Griseofulvin: (Moderate) Theoretically, induction of the cytochrome P450 3A4 isoenzyme by griseofulvin may result in a lowering of budesonide plasma concentrations, reducing the clinical effect kamagra żel. Larger studies regarding nabilone specifically, with a longer duration are required to properly evaluate the clinical effectiveness and safety of nabilone for management of chronic pain.

Die Überlebenden sterben aus. Der ist so verführerisch leicht wie? Kay hat genug und sucht Hilfe bei einem Paartherapeuten (angenehm unlustig: Steve Carell) viagra generika rezeptfrei in Deutschland. Das Duell erinnerte an die Schachpartie zwischen dem Computer „Deep Blue“, ebenfalls von IBM, und Garri Kasparow.

You should also avoid areas that have scars or skin problems. Tell your healthcare provider if you have ever had depression, suicidal thoughts or actions, or other mental health problems. Patients attended for assessment within 24 hours and then 5 https://apotheke-rezeptfreie.com/cialis-daily/. Computer generated number list.

These reactions are more apt to occur in individuals with a history of hypersensitivity reactions to multiple allergens. The two bullet points above identify the section 505(b)(2) drug product and multiple source drug code and establish what is being compared so that the determination can proceed, if necessary. SPIRIVA contains 1 long-acting bronchodilator and is used to treat COPD and reduce COPD flare-ups http://farmaciaenlineasinreceta.org/. Click here for Formulary Information SEE COVERAGE DATA Find out what makes BREO different.

REFERENCES • Preventing Occupational Exposures to Antineoplastic and Other Hazardous Drugs in Health Care Settings. Future trials might test higher doses, combinations of dronabinol with other medications with complementary mechanisms, or with more potent behavioral interventions. Tell your doctor if you become pregnant while taking BACTRIM http://lekarnabezpredpisu.com/. Currently, apomorphine is used in the treatment of Parkinson’s disease.

Tags: Ostatní

komentářů: 11 ↓

  • 1 Lukyn ZO 6- 12 // Středa, 2.5.2012 // 23:03

    Ahoj braši. Tak právě jsem se dozvěděl co ten samozvanej syn boží udělal. Je to hnus, potkal jsem za svou praxi hodně magorů ale tohle je moc. Jedno slíbit můžu…až ho zase potkám kvílet u Jakuba tak mu budu sám za sebe vyřizovat pozdravy ze zálohy. Držte se, hlavně to dejte zase do pucu a nenechte se nějakým pošukaným bezdomovcem rozhodit 😉

  • 2 Badatel // Středa, 2.5.2012 // 23:19

    Konecne nekdo toho schizofrenickeho psychopata a darebaka pristihl pri cinu. To je pekne, ze na misto byla povolana policie, ale bude to v zaveru k necemu platne? Povede to k internaci tohoto individua? Jen si vzpomente na Klostermannovu studanku u Rudice! Tam byly dukazu vice nez jasne, i pro policii, zpusobena skoda presahla 40,000 Kc a co se stalo? Nic, silenec nebyl internovan, nebyl potrestan, byl mu ponechan cestovni pas a odjel si na dovolenou do Indie…
    Poustevnikuv problem vyresi az nejaky „nestastny“ pad z vysoke skaly nebo smrtelny uraz v jeskyni….. :DD

  • 3 Petr Kaplan 6-01 // Čtvrtek, 3.5.2012 // 8:16

    Ahoj Marťas, je to hnus co ten zmetek dělá. Až jednou půjdu na procházku do Rudic, tak doufám, že ho náhodou potkám. Držte se a bděte.

  • 4 Radegast // Čtvrtek, 3.5.2012 // 14:28

    Toto už je záležitostí NEJEN naší skupiny. Měla by se domluvit tematická spolupráce všech skupin v oblasti za účelem detekce a rozřešení, neb nikdo neví, po kom půjde příště.

  • 5 Lucifer // Čtvrtek, 3.5.2012 // 16:56

    Nezlobte se na něj to já ho vyslal na svět .

  • 6 komentář // Pátek, 4.5.2012 // 6:32

    http://www.novinky.cz/krimi/266643-cesi-stale-casteji-berou-zakon-do-vlastnich-rukou.html

  • 7 Rulík Zlomocný // Sobota, 5.5.2012 // 20:09

    Notyvole, tohle už je fakt na vypolstrovanou celu. A já naivka si myslel, že se maestro někam uklidil a seká latinu.

  • 8 NORI // Úterý, 8.5.2012 // 17:44

    je to smutné byl to velký člověk a jeskyňář

  • 9 Badatel // Čtvrtek, 17.5.2012 // 21:52

    Pri pamatce sv. Brezneva… velky clovek a jeskynar… me z toho trefi…

  • 10 Lucifer // Pátek, 18.5.2012 // 11:25

    Nori je on

  • 11 Marťas // Pondělí, 21.5.2012 // 7:40

    Nori, pokud je mi známo a dobře si pamatuji, je Zdenek Foltýn. Je to bývalý člen ZO 6-26